Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden*

Making life lovely

Gratis verzending vanaf €40

Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden*

| |

Namaakproducten

Bij A Little Lovely Company werken we iedere dag hard om mooie en originele producten te maken. We verblijden hier veel fans over de hele wereld mee. Onze populariteit heeft helaas ook een keerzijde: onze producten en designs worden nagemaakt. Hier zijn we natuurlijk niet blij mee en daarom werken we ook hard om dit tegen te gaan. Help jij ook mee? Zo zorgen we samen dat iedereen van onze originele en hoge kwaliteit producten kan genieten!

Intellectuele eigendomsrechten

Op de website van A Little Lovely Company rust auteursrecht, welke volledig juridisch intellectueel eigendom van A Little Lovely Company is. A Little Lovely Company behoudt alle rechten voor. Alle informatie op onze website, in welke vorm dan ook, wordt beschermd door het auteursrecht, merkenrecht, handelsnaamrecht of ander (intellectueel) eigendomsrecht en blijft ten alle tijde eigendom van A Little Lovely Company.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van A Little Lovely Company is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken.

Als wederverkoper is het toegestaan om de informatie van onze website, onze merknamen en de foto’s te gebruiken ter bevordering van jouw verkoop van onze producten, een en ander volgens de regels van normaal en redelijk gebruik.

Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Namaakproducten

De door A Little Lovely Company met zorg en liefde ontworpen producten en onze merk(namen) en logo’s zijn beschermd onder de relevante intellectuele eigendomsrechten. Onze lovely producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Mede daarom nemen wij de aanpak van namaakproducten zeer serieus en we hebben een Legal Department die zich ervoor inzet dat onze klanten de originele producten kopen. Wij treden op wereldwijde schaal op tegen de productie en verkoop van namaakproducten, waarbij wij samenwerken met douane, juridisch adviseurs en andere instanties. Ook deinzen wij er niet voor terug om (juridisch) op te treden tegen inbreukmakers.

Jouw hulp is onmisbaar bij onze strijd tegen namaak. Wanneer je vermoedt dat een winkel, webshop of andere website namaakproducten verkoopt, dan verzoeken wij je dit te melden via service@alittlelovelycompany.nl. Elke vorm van hulp hierin stellen wij zeer op prijs.

NIEUWSBRIEF

Voor sneak previews, aankomende releases en al het laatste nieuws

10% welkomstkorting!

10% welkomstkorting!

Schrijf je in voor de little lovely nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop.